Valitse sivu

palvelut

Nykyaikainen markkinointi vaatii neljää eri osaamisaluetta. Nämä ovat: luova, data, päätöksenteko ja jakelu. M101 keskittyy markkinoinnin jakeluun ja sen tuloksekkaaseen optimointiin läpi omien, ansaittujen, lainattujen ja maksettujen kanavien.

Kone kuntoon

On tehty kivat kotisivut ja teetetty upeat mainosvideot. Mutta kauppa ei käy ja ihmiset eivät löydä perille? Miten voisin parantaa omia kotisivujani? Missaanko mahdollisuuksia ansaitussa mediassa? Puhuttelenko oikeita kohderyhmiä oikeassa hetkessä? Yli – vai alikulutanko Facebookissa? Onko olemassa hyviä osapuolia joiden avulla löytäisin asiakkaani?

Hyvä markkinointi on alati käyvä kone, joka vaatii niin huoltoa kuin uusia osia, jotta homma luistaa jatkossakin. Projektin jälkeen mittaat oikeaoppisesti toimenpiteitä ja varmistat sen, että tehdään vähemmän huonoja asioita ja enemmän sellaista mikä toimii ja tekee tulosta.

In-House

Jos markkinointitiimistä puuttuu se kuuluisa jokin, voi M101 tarjota ratkaisun. Fullstack-markkinoija tuo tuoretta näkemystä ja pistää kädet saveen. Oli kyse sosiaalisen median tuloksekkaasta hallinnasta, markkinoinnin kokonaisuuden mittaamisesta tai strategisesta johtamisesta tai mistään niiden väliltä.

Markkinoinnin haasteita on yhtä monta kuin erilaisia yrityksia, mutta yllättävän monen haasteen voi ratkaista datalla, hyvällä maalaisjärjellä, kokemuksella sekä hyvillä kontakteilla. M101 pystyy tarjoamaan kaikki ylläluetellut. 

BUSINESS DEVELOPMENT

Jos oman yrityksen resurssit eivät riitä viemään liiketoimintaa eteenpäin, ota yhteyttä. Sparraaminen uusista digitaalisista liiketoimintamalleista, tuotteistaminen, mainosteknologioiden kartoittaminen ja implementointi, kouluttaminen ja trendikatsaukset.. 

 

Soittele.
Tai laita viestiä
lasse@m101.fi